torsdag 15 juli 2010

En fin bild....

.... på min blodblåsa på höger mediala sidan av foten. Vänster är lite bättre men fortfarande blåsor.
Tack alla för förslag och synpunkter om vad jag behöver tänka på! Jag har läst allt och tagit till mig! Vissa saker har jag redan ändrat, andra kommer jag att prova! Om inte annat så är det sjukt karaktärsdanande att springa 60 minuter med ovanstående blåsa på fossingen!! :)

Jag använder Nikes löpstrumpor, och sedan Compeed blåsplåster och micropore tejp. Samt vaselin.. Idag var det inte lika varmt som tidigare men jag blir alltid ordentligt varm om fötterna!

Förhoppningsvid blir det bättre snart, det är en seg vecka även utan blåsor känner jag. Kroppen strejkar och jag är sjukt tungandad och trött!

Nähä ni mina små finingar, nu är det på med Positive-Arne-kepsen och se ljust på saker och ting!! Jag joggade ju, och i samma takt som tidigare!! Hejja mig!!!

Råck ååååån!!- Blogging from my iPhone

7 kommentarer:

 1. Och jag som tycker att jag har problem med fötterna, jag får skavsår av alla skor och blåsor så fort jag springer, men det där är fasiken värre än mina. Gud vad ont det måste göra!!!

  SvaraRadera
 2. Dr Annika,

  Kan berätta att under mitt 100 miles lopp gnetade jag på trots en blåsa dubbelt så stor som din under de sista 40 km. Den blåsan hade fint placerat sig rakt under tramp dynan, inte helt optimalt. Varje steg kändes som någon hade lagt en kniv under foten. Hoppas att din läker fort så du snart kan springa igen.

  /Gax Staffan

  SvaraRadera
 3. AAAAAJ! Du får förvarna innan sådana bilder, jag höll på att sätta kaffet i halsen! :o

  En spontan tanke: Skor töjer ju sig alltid mer eller mindre och det är väl friktionen när foten rör sig i skon som ger blåsorna? Borde man inte köpa en storlek mindre då så den kan töja sig till rätt storlek? Förutsatt att man vill plågas i för små skor ett tag då.. Eller är jag helt ute och cyklar nu?

  SvaraRadera
 4. Jisses! Stackars fossingen..

  SvaraRadera
 5. Vone, vojne! Okul bild. Som vanligt strongt löpt! Har du testat att köra dubbla tunna strumpor? Har inte testat själv, men har hört att det ska vara ett bra sätt att slippa blåsor... Vet inte om jag egentligen skulle testa det, men ändå...

  SvaraRadera
 6. Hittade hit via en kommentar du gjorde hos Träningsglädje och blev fast, så nu håller jag på och läser mig fram genom dina inlägg. Galet inspirerande, vill ut och röra på mig NU!!

  En reflektion gällande dina blåsor. Jag har haft samma problem, och för mig var det faktiskt Nikes strumpor som var boven i dramat. De var skitdåliga att springa med när det är varmt ute, de blev som värmebärare och det fullständigt brände under fötterna. Jag bytte ut dem och mina problem försvann faktiskt. Så du kan ju testa med det om du fortfarande får problem med blåsor...

  SvaraRadera
 7. Camilla:
  Vad skojigt att du hittade hit och tycker det är bra läsning!
  TACK för tipset om strumporna, ska kolla upp detta också. På måndag har jag löplabbetdejt med Ellinor och ska köpa ett par nya dojjor. Kankse skulle prova lite nya strumpor också!
  Men du, vad har du för blogg-adress? :)

  SvaraRadera