lördag 25 september 2010

Jag är här, jag är här.....Hoppla, det blidde lite tokigt mycket att göra i veckan!
Har varit på IVA den här veckan, och babiantrivts - kanske man skulle bli "GasPasser" när man blir stor...?

Eftersom att jag har insett att jag måste planera mina veckor noga, har denna vecka varit minutiöst planerad för att jag skulle hinna allt jag tänkt. Jag har hunnit med en del träning, en del pluggande, en del jourande, workshop på pysselaffären samt en del annat.

Vad gäller vikten, joråserrusåatt.
Det har varit fortsatt jobbigt. Jag är hungrig och lite trött, men motar bort tankarna. Enda problemet nu är att en del av de väldigt gamla demonerna har vaknat till liv igen, de där som sitter på axeln och säger "låt bli att ät, du behöver inte äta alls....".
Samma demoner som garvade röven av sig när jag var och vägde mig hos min konsulent och jag bara hade gått ner 0.6kg på 2 veckor på ren kur...

Jag har funderat MYCKET den sista veckan, funderar på vad jag vill och vad som är viktigt för mig. Min rädsla är dock att jag inte VÅGAR börja äta igen, inte innan jag har kommit ner dit jag vill. Jag vet att det är knäppt, och att jag nog skulle behöva en del terapi vad gäller detta, men tro mig, jag väntar på det... Låååååååång kötid!

Träningen ÄR viktig för mig. Endorfinerna gör att jag mår bättre, och jag blir mycket mer effektiv när jag läser. Att känna att jag blir bättre (även om det "bara" handlar om att kunna göra några fler magmuskelövningar jämfört med dagarna innan, så räcker det för mig), att veta att jag mår bättre inuti kroppen när jag tränar och att jag förmodligen håller mig friskare genom att träna är ESSENTIELLT för mig!

Vikten är viktig (shit så rolig jag var där dårå....). Jag kanske är besatt av siffror och sådär, men det ÄR viktigt för mig. Problemet nu är att i dagsläget är det kanske inte helt hälsosamt, men lets face it people, det är ju knappast så att jag svälter....!

Jag fortsätter som jag gjort hittills, ett tag till. De dagar som blir för jävligt hungriga kommer jag äta protein och grönt i en liten mängd, men ändock för att känna att jag får i mig lite mer än bara sopporna och 400 kcal. Träningen fortsätter som jag kört nu, vilket är 3 gånger på gymmet per vecka, och sedan 1-2 konditionspass (cykel/powerwalk/jogging). Den minutiösa planeringen får även den fortsätta, för utan den fungerar jag inte alls, det blir kackolajbans om jag inte planerar i förhand, och OM det står i kalendern, ja då brukar det hända!!

Här bjussar jag på bild på en frulle-Annika. Kaffe mixat med vaniljshake och en flarra vatten!
Hoppas ni alla har en fin helg, jag siktar på plugg och lite träning!!


RÅCK ÅNN!!!

4 kommentarer:

 1. Hmm det där att börja ät och träna samtidigt är lite knepigt har jag märkt. Jag trodde jag skulle slippa räkna energi intaget. Men ack så jag bedrog mig märker direkt att jag stoppar i mig mer än vad som kroppen förbränner. Tydligen fungerar min kropp så att hur jag än går ner i vikt, oavsett om det är Cambridge eller som det senaste 9 månaderna minus kalorier, så bygger psyket upp ett rejält behov av att kompensera =/

  Måste nog forska lite i detta återkommer med mer funderingar framaöver.

  Var rädd om dig och mitt råd är att börja fundera över att avsluta din Cambridge kur du har kört bra länge nu enligt alla rekommendationer. Men du har säkert god kontroll med tanke på din profession och min är mer känsloladdad än vetenskaplig =) Mer betoning på var rädd om dig!

  Peace Love och Löparskor!

  SvaraRadera
 2. Tja, jag känner igen de där irrationella tankarna som far kors å tvärs. Screw them - på ren utrikiska! Jag håller med Jesper - ta hand om dig! Å du - glöm inte din första vecka!!! 6 freakin kilos :-D Svårslaget, så tänk på det...

  SvaraRadera
 3. Oj vad svårt att skriva något klokt. Jag vet för lite om kost och träning för att kunna ge råd (och det frågar du ju inte efter heller). Så jag nöjer mig med att heja på och hoppas att jag inte hejar på för mycket utan att du gör det rätta och känner dig stark, både mentalt och fysiskt.
  Att du hittat till gymmet tror jag är riktigt bra för din kropp.

  SvaraRadera
 4. En liten fråga du kan tänka på :-)

  Skulle du råda ngn annan viktopad att leva o jobba o träna o plugga, som du gör nu, o har gjort med pulver en längre tid ? o mindre kcal än brukligt, tom...
  400 är ju ingenting ! :-(


  TA HAND OM DIG *ruskar lite på dig*

  //en från viktop

  SvaraRadera