onsdag 10 november 2010

Trotsade...

.... Ångesten igår kväll och åt några riskakor med smör och skinka. Igår var en sugig dag, idag ska bli en bättre dag!

Sitter på Starbucks med böckerna och en kopp kaffe, stannar här i någon timme eller två till och sedan göra några ärenden innan det är dags att åka hem och fortsätta läsa!


Vad gör NI idag??

Råck ånn!


- Blogging from my iPhone

8 kommentarer:

 1. Önskar dig en riktigt bra dag idag!

  Jag försöker jobba medans jag tittar ut på all snö som faller!

  SvaraRadera
 2. Åh, tänk om jag hade fått sitta på Starbucks med dig!!!

  Jag sitter på jobbet och funderar precis på vad jag ska hitta på till lunch. Går nog iväg till centrum en sväng. ;)

  SvaraRadera
 3. Vill också ta mig en kaffe! :)

  Sitter på jobbet och inväntar lunch, sen tidig hemgång för turné in till stan med sambon för chokladprovning. First for me ;)
  Annars planerar jag scrap inför lördag med söt-stina å kanske en å annan kidnappad minut med gästspelande malin i helgen när hon ändå befinner sig i metropolen you know ;)
  När kommeru hit? :D
  Huge Hugs!!!

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat att ta nat litet i alla fall, precis sa ska det se ut! Ena foten framför den andra, och sa repeat pa det... <3

  SvaraRadera
 5. Bra jobbat bruden!! Du är bääääääst! :)

  Själv tänker jag undvika snöstorm och sitta inne och redigera fotoböcker till mina brudpar. Lätt ångest över att allt går så ohemult långsamt.

  Puss!

  SvaraRadera
 6. Härligt Annika, jag läser om muskler varvat med en deckare av Peter James som är så läskig att jag var tvungen att läsa slutet först. Det har aldrig någonsin hänt mig tidigare och jag har alltid tittat snett på min mor som gör det hela tiden =)

  Sen blir dt en löptur i snöslasket.

  Peace Love och Löparskor!

  SvaraRadera
 7. Åh ja! Där är det gulliga leendet igen. :)

  Jag sitter och programmerar PeeHååPee hela dagen.

  SvaraRadera
 8. Du dåktårn! De där pillerna är till för att tysta demonerna. Du vet hur det är med värk. man ska ta pillren precis när man börjar känna av värken för att "mota olle i grind". Du ska köra ett piller i käften på demonerna så fort de öppnar käften och tänker snacka. Då kommer du att få sova mer och orkar både läsa och slå demonerna i skallen bättre. Promise! Jag körde tabletter i halsen på mina, och nu är de så gott som tysta och jag har inte behövt ta några lungnande på över en vecka.

  SvaraRadera